o j

Expeditie Vreewijk 30 Mei

Datum: 30-05-2015
Tijd: 11:00-17:00
Locatie: Heel Vreewijk

Expeditie Vreewijk is een avontuurlijke ontdekkingstocht voor het hele gezin door tuindorp Vreewijk. Op basis van tientallen verhalen van bewoners ontdek je Vreewijk: van het speuren naar bijzondere vogels, oude filmbeelden van Vreewijk bekijken in een heuse openluchtbioscoop tot het kennismaken met echte Vreewijkse helden, zoals Jos brink en Leen Valkenier.

De lokale zender Open Rotterdam maakte alvast een item!

De Expeditie is voor iedereen die Vreewijk eens op een andere manier wil beleven of voor het eerst wil kennismaken met dit bijzondere tuindorp.

Inmiddels is de krant met de route en alle verhalen af. Download de krant. Ook vindt u in de app store van uw telefoon binnenkort de Expeditie Vreewijk app!

U kunt ons volgen op Facebook www.facebook.nl/ExpeditieVreewijk

image007

Wanneer?

Zaterdag 30 mei 2015 van 11 – 17 uur

Waar?

In de hele wijk!

Voor wie?

Vreewijkers, oud-Vreewijkers, vrienden van Vreewijkers én like-minded Rotterdammers. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan te haken bij het ‘Gluren bij de Buren’ concept van Rotterdam Info (oude VVV). Expeditie Vreewijk werkt met hen samen. Dat houdt in dat er sowieso dagjesmensen in Vreewijk zullen rondlopen.

Rotterdam Info zou van Vreewijk die dag een zogenaamde ‘hotspot’ willen maken. Dan komen alle ‘Gluren bij de Buren’ deelnemers (ongeveer 300 personen) langs. Voorwaarde hiervoor is dat er een markt(je) is waar de deelnemers kunnen struinen.

Doel

Vreewijk positief op de kaart zetten. De kracht, pracht en sfeer van Vreewijk laten zien, proeven en voelen. Je laat als wijk zien wat je in huis hebt en laat een visitekaartje achter voor je huidige en toekomstige klanten.

Meer weten: Mirjam Sierat/Coördinator Expeditie Vreewijk
06 1977652 / mirjam@bureau-graswortel.nl www.bureau-graswortel.nl
Ondernemend Vreewijk: secretaris Janny Kok – 010 4196291