o j

Verfraai uw tuin met een mooie gratis boom!

Tuindorp Vreewijk viert dit jaar haar honderdjarige bestaan. Het groene karakter van het mooie tuindorp is kenmerkend voor Vreewijk en uniek in Rotterdam. De komende eeuw willen we het groen graag behouden. Havensteder zet zich al jaren in voor een groene wijk. Samen met betrokken Vreewijkers en Stichting Huurdersalliantie De Brug, heeft Havensteder ervoor gezorgd dat er in heel Vreewijk bomen terug geplant kunnen worden. Doet u mee?

Kies uw boom of sierheester
Woont u in Tuindorp Vreewijk en huurt u bij Havensteder, dan kunt u kosteloos kiezen uit vijf jonge bomen en drie sierheesters. Het gaat om kleine bomen die niet boven de dakgoot uitkomen als ze volwassen zijn (één boom per tuin).

Plaatsing boom en voorwaarden
De hovenier firma Schot plant in overleg met u de boom of sierheester in uw tuin. Natuurlijk houden ze rekening met de grootte van de tuin en de plek. Daarnaast mag de boom geen overlast voor de buren veroorzaken en niet tegen een gevel of berging geplaatst worden.

Aanmelden vóór 24 oktober
Voor informatie uit welke bomen en sierheesters u kunt kiezen en uw keuze, kunt u contact opnemen met Lizzy van Gelder via vreewijk@havensteder.nl of 010 – 890 25 25. Vervolgens neemt de Firma Schot contact met u op voor het maken van een afspraak. De bomen zullen vanaf half november worden geplant. Uw aanvraag moet vóór 24 oktober 2016 binnen zijn bij Havensteder.

Foto: gouden regen aan de Boogjes