o j

Ondernemend Vreewijk

Ondernemen in Vreewijk, daar is alle ruimte voor. Of u een zaak heeft aan huis of daarbij een winkelruimte nodig heeft.

Verspreid door de wijk zijn winkelpanden te huur. En voor ondernemers is er een netwerk:  de stichting Ondernemend Vreewijk. Zij zijn hard aan de slag om het ondernemersklimaat in Vreewijk zo gunstig mogelijk te maken. Want zeg nou zelf, er is geen mooiere plek om te werken dan hier.

Meer informatie vind je op de website van Ondernemend Vreewijk.

Broodje Vreewijk op Open Monumentendag

Bent u ondernemer? Gratis Google Workshop op 9 en 10 mei!

nieuws
Samen met Google Nederland organiseert de gemeente Rotterdam het evenement de Digitale Werkplaats op 9 en 10 mei in de Schiecentrale. Hier kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen om hun onderneming te laten groeien.

Spaarbonnen Actie

Ontbijt in de wijk

evenementen
Positieve aandacht voor de winkeliers in de wijk door het organiseren van een goed en goedkoop ontbijt voor de winkel. Zaterdag 11 juli tussen 09.00-11.00 uur.

Expeditie Vreewijk 30 Mei

evenementen
Expeditie Vreewijk is een avontuurlijke ontdekkingstocht door tuindorp Vreewijk voor het hele gezin. Op basis van tientallen verhalen van bewoners ontdek je Vreewijk.

Gezichten van Vreewijk: Jan Uljee, Meesterbakker

films & verhalen
Jan Uljee is de trotse oprichter van Meesterbakker Uljee. De bakkerij met naam in de wijde omgeving door zijn nougatine gebakjes, appel- en aardbeiensleetjes.