o j

Kom in beweging op 21 juni

Datum: 21-06-2015
Tijd: 10.00-14.00
Locatie: SV Atomium'61, Sparrendaal 91

Zondag 21 juni staat de dag bij Sv Atomium’61 in het teken van Senioren en sportief bewegen. Iedereen van 55 jaar en ouder is van harte welkom om kennis te komen maken met verschillende sporten. Sporten waar ieder op zijn eigen niveau en tempo aan mee kan doen.

Sporten in groepsverband is niet alleen gezellig, maar sporten zorgt er ook voor dat je langer in conditie blijft waardoor je hopelijk de zorg langer buiten de deur kunt houden. Overgewicht, suikerziekte, verhoogd cholesterol, allemaal kwalen waar sporten een gunstig effect op heeft. En wist je dat sporten ook goed is voor je humeur? (Zeker bij onze recreatiesporten, daar zijn geen verliezers 😉 ) Kortom, genoeg redenen om te gaan sporten, ook al wordt je een dagje ouder.

Op deze dag kan men naast het actief meedoen ook info krijgen over hoe de fitnessapparaten die op de accommodatie staan gebruikt moeten worden, is er een korte kennismaking met valpreventie en kan men een fitheidstest af laten nemen.

Uiteraard is er in Atomium-stijl ook aan de inwendige mens gedacht: het sportprogramma wordt halverwege de dag onderbroken door een gezamenlijke lunch.

Al deze activiteiten vinden plaats op het sportcomplex aan de Sparrendaal 91. Deelname kost €2,= ,inclusief koffie en thee en de lunch.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het gebied Feijenoord.

In verband met de inkoop voor de lunch graag even opgeven bij Sari Chrispijn (sa.chrispijn@gmail.com) of bij Henny Stam (henn.stam@planet.nl).

SSpD4