o j

Huur een bedrijfspand

Groene Zoom 2Wilt u een nieuw bedrijf beginnen, of bent u op zoek naar een (andere) ruimte voor uw bedrijf? In Vreewijk vindt u bijzondere bedrijfsruimtes. Tuindorp Vreewijk is als een dorp opgezet, dat betekent dat er op verschillende plekken berdijfspanden in de wijk liggen.  Meer weten? Kijk op deze website  voor beschikbare panden en meer informatie.

 

Broodje Vreewijk op Open Monumentendag

Bent u ondernemer? Gratis Google Workshop op 9 en 10 mei!

nieuws
Samen met Google Nederland organiseert de gemeente Rotterdam het evenement de Digitale Werkplaats op 9 en 10 mei in de Schiecentrale. Hier kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen om hun onderneming te laten groeien.

Spaarbonnen Actie

Ontbijt in de wijk

evenementen
Positieve aandacht voor de winkeliers in de wijk door het organiseren van een goed en goedkoop ontbijt voor de winkel. Zaterdag 11 juli tussen 09.00-11.00 uur.

Expeditie Vreewijk 30 Mei

evenementen
Expeditie Vreewijk is een avontuurlijke ontdekkingstocht door tuindorp Vreewijk voor het hele gezin. Op basis van tientallen verhalen van bewoners ontdek je Vreewijk.

Gezichten van Vreewijk: Jan Uljee, Meesterbakker

films & verhalen
Jan Uljee is de trotse oprichter van Meesterbakker Uljee. De bakkerij met naam in de wijde omgeving door zijn nougatine gebakjes, appel- en aardbeiensleetjes.