o j

Groenezoom

De Groenezoom is de groene ader die van oost naar west Vreewijk loopt. Het is een van de twee winkelstraten van de wijk. In het midden van de straat ligt een paar honderd meter lang een groene strook. Dit terrein is geschikt voor markten of andere activiteiten.

Aan beide zijden van de Groenezoom vestigden zich ondernemers zoals de bakker, de slager, culturele ondernemers, de wereldwinkel en restaurant “het Witte Paard”. Kom ook eens winkelen in Vreewijk!

Broodje Vreewijk op Open Monumentendag

Bent u ondernemer? Gratis Google Workshop op 9 en 10 mei!

nieuws
Samen met Google Nederland organiseert de gemeente Rotterdam het evenement de Digitale Werkplaats op 9 en 10 mei in de Schiecentrale. Hier kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen om hun onderneming te laten groeien.

Spaarbonnen Actie

Ontbijt in de wijk

evenementen
Positieve aandacht voor de winkeliers in de wijk door het organiseren van een goed en goedkoop ontbijt voor de winkel. Zaterdag 11 juli tussen 09.00-11.00 uur.

Expeditie Vreewijk 30 Mei

evenementen
Expeditie Vreewijk is een avontuurlijke ontdekkingstocht door tuindorp Vreewijk voor het hele gezin. Op basis van tientallen verhalen van bewoners ontdek je Vreewijk.

Gezichten van Vreewijk: Jan Uljee, Meesterbakker

films & verhalen
Jan Uljee is de trotse oprichter van Meesterbakker Uljee. De bakkerij met naam in de wijde omgeving door zijn nougatine gebakjes, appel- en aardbeiensleetjes.