o j

Gluren bij de buren in Vreewijk!

Datum: 30-05-2015
Tijd: 13:00
Locatie: RAAF

Zó kun je wonen in Rotterdam

Zuid is een van de spannendste gebieden van Rotterdam, en nog vrij onontdekt. Maar wist jij dat je ‘op Zuid’ prachtig kunt wonen? Ga op 30 mei mee met een Gluren bij de Buren-tour en ontdek een nieuwe wereld in je eigen stad. Gidsen brengen je naar de leukste wijken van Zuid, waar je hotspots bezoekt en de meest inspirerende woningen van binnen mag bekijken. Onderweg word je getrakteerd op bijzondere ontmoetingen en muzikale verrassingen.

Rotterdam-Zuid is razendsnel aan het veranderen. Voormalige probleemwijken ontwikkelen zich tot vriendelijke buurten, waar steeds meer creatievelingen en jonge gezinnen zich vestigen in panden die ze eigenhandig hebben opgeknapt. Zelf zien? Op zaterdag 30 mei kun je mee met vier verschillende tours. Ze gaan allevier naar Rotterdam-Zuid, maar elke tour heeft een ander accent. Kies hieronder de tour die het best bij jouw woonwensen past en reserveer snel! Deelname aan de tours is gratis.

De tours zijn:

Met je gezin op Zuid
info inschrijven
Expeditie Vreewijk
info inschrijven

Talkshow
Afsluitend is er een inspirerende talkshow waarbij deelnemers van alle tours van harte welkom zijn om ervaringen en woontips uit te wisselen.

Gluren bij de Buren, zó kun je wonen in Rotterdam-Zuid
Datum: zaterdag 30 mei
Aanvang tours: 13.00 uur
Duur tours: 2 uur
Aanvang talkshow: 16.00 uur
Duur talkshow: 1 uur
Toegang tours en talkshow: gratis
Start- en eindlocatie: RAAF (Maashaven Zuidzijde 2, 3081 AE Rotterdam)
Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Help ons door op je eigen fiets te komen.