o j

Bent u ondernemer? Gratis Google Workshop op 9 en 10 mei!

Samen met Google Nederland organiseert de gemeente Rotterdam het evenement de Digitale Werkplaats op 9 en 10 mei in de Schiecentrale. Hier kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen om hun onderneming te laten groeien. Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid, het financieren van groei en het verhogen van de naamsbekendheid.

Gemeente Rotterdam zet in op een gezonde en sterke economie, met hart voor de Rotterdamse ondernemer. Hiervoor zet ze verschillende middelen in, zoals subsidieregelingen en pilots om de regeldruk te verlichten. De Digitale Werkplaats is ook zo’n middel. Hiermee steunen de gemeente en Google de Rotterdamse mkb’ers en zzp’ers die willen groeien, door hen kennis aan te bieden.

In november 2015 startte Google met de Digitale Werkplaats: een unieke serie evenementen die Google door heel Nederland verzorgt in samenwerking met Qredits Microfinanciering Nederland en de gemeenten. Zowel Google als Qredits ondersteunen ondernemers in het bieden van hun diensten en producten. Juist in deze tijd is digitale kennis onmisbaar. In het vinden van klanten tot het zoeken naar de juiste financiering.

Rotterdamse ondernemers hebben de kans om aanwezig te zijn bij de volgende editie van de Digitale Werkplaats op 9 en 10 mei 2016. Deelname is gratis en het evenement duurt een ochtend of een middag. Aanmelden kan via g.co/digitale werkplaats